Kulturkombinat

Ce fel de muzică se ascultă la Kulturhaus?

Ce fel de muzică se ascultă la Kulturhaus?

Pentru că este un club nou nouț, sunt necesare câteva precizări în acest sens. La etaj (Festhalle – Sala de festivități în traducere) se ascultă în general  rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock. Concertele live ce au loc aici se înscriu în general în acest stil dar pot exista și excepții. Pentru că sprijinim cu toate puterile dezvoltarea culturilor alternative și label-urilor independente, vor avea loc la Kulturhaus și evenimente ce aparțin acestor genuri (vezi butonul „culturi alternative” de pe site).

La subsol (Klubhalle – nu mai este nevoie de nici o traducere) se ascultă alternative, punk rock, hard rock, progressive, post rock, balkan, burlesque, folk rock, 90’s classics, funk, all time favorits, charts, reggae, funk, classics. Programul muzical abordat la subsol nu va suferi modificări în funcție de ziua săptămânii. De stabilitate, continuitate și predictibilitate este nevoie în ziua de astăzi. Așa că veți putea fi siguri că muzica de la subsol rămâne în principal aceeași (ca gen, și nu ca repetitivitate). Vor fi DJ-i rezidenți diferiți dar linia rămâne constantă. Ordinea pieselor și playlist-urile desigur nu vor fi aceleași.

Kulturhaus s-a construit pe „mormântul” vechiului club Twice. Drept pentru care nici stilul muzical abordat de Kulturhaus n-are nici o legătură cu cel pe care îl avea „bătrânul” Twice. Această precizare a fost necesară pentru a nu confuziona cetățenii bine intenționați ce au fost crunt dezamăgiți săptămâna trecută la „preview session” când au constatat că au nimerit în complet alt loc decât îl știau ei din anii trecuți.

Comentarii articol

commentarii

Vezi comentarii (11)

11 Comments

 1. un baiat

  octombrie 14, 2010 la 10:40 pm

  hipsters are gay. deci club de gay

 2. suckmebeautiful

  octombrie 15, 2010 la 2:09 pm

  e clubul perfect pentru poponari si femei urate

 3. dr.Hubert Knoblauch

  octombrie 16, 2010 la 10:49 pm

  Foarte tare!

 4. maria

  octombrie 22, 2010 la 9:12 pm

  Mda, numiti toate cacaturile in germana. Ca sa te simti tu superior/superioara, ala/aia care scrii articolul, atunci cand ne traduci, nu? Salutari.

 5. vandam

  noiembrie 6, 2010 la 1:59 pm

  am fost pe acolo si cel putin 60% din tipe erau bune si dragute. e ok.

 6. Alexa

  noiembrie 12, 2010 la 4:03 pm

  nu inteleg cum selectati clientela…e f dubios.eram 6 oameni din care 3 nu au fost lasati s intre.si e aiurea,eram ok,suntem artisti,chiar potriviti pe stilul citit in prezentarea voastra…de exemplu o prietena vrea sa isi faca ziua acolo in grup restrans,acum,intr-o saptamana.insa ne este teama ca nu ne veti lasa pe toti sa intram :(

 7. Sika

  noiembrie 20, 2010 la 3:46 pm

  Sincer, respect pentru ce ati facut. Organizarea este foarte buna.
  Am citit mai sus ca femei urate,gay bla bla bla. Va recomand sa frecventati acest club este super!

 8. C

  noiembrie 21, 2010 la 6:08 pm

  PENIBIL….. acelasi stil de hispteri jalnici, pretinsi oameni culti, dar care duduie de prostie, superficialitate si falsa cultura… habar nu au cu ce se mananca adevarata cultura sau ce inseamna ea… libertate falsa, frustrari, incapacitatea de a recunoaste ca sunt la fel cu alte mii de caricaturi ce se pretind tot originale.
  Baietii de cartier, metalistii, cocalarii sau alte ‘specii’ sunt mult mai reali si mai nonconformisti decat parazitii astia infecti.

  Macar lasati limba germana in pace, mi-e greata sa vad limba stramosilor mei ponegrita in halul asta doar pt ca engleza s-a fumat si niste adolescenti cu pretentii au impresia ca „e culta, rara, speciala”.

  Btw, lasati cu subcultura goth in pace. Un goth adevarat nu ar sta in compania unor creiere asa de pestrite. Un goth e inclinat spre exclusivism si anti-social.

  Pffff… un alt fenomen imprumutat de la straini si adus pe un teren cu un peisaj total diferit….pt ca asa stiti voi sa fiti ‘cool’si sa avansati. Daca va ia cineva la puricat, nu sunteti in stare sa sustineti o idee, ce sa mai vorbim de cultura…. Kulturschaisse pt hipsteri!!

 9. haisictir

  noiembrie 23, 2010 la 1:53 pm

  „cetățenii bine intenționați ce au fost crunt dezamăgiți săptămâna trecută la “preview session” când au constatat că au nimerit în complet alt loc decât îl știau ei din anii trecuți.”

  Cetanetii au fost dezamagiti pentru ca au vazut numai fete care stau la captul curubelui si pazesc oala cu bani de aur, si sa nu uitam de popofagoti.

 10. smiley

  noiembrie 28, 2010 la 10:29 pm

  mie mi se pare ok, e genu de atmosfera in care tot mai simti nevoia sa ridici sticla de bere cand asculti o piesa veche si buna.e caterinca desi nu ma pot abtine sa nu zic ca mi-ar placea sa aud si dub peacolo :)) 😀 thumbs up

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016
image

De ce încercăm să ne definim prin obiectele pe care le deținem

Adrian Soaitaaugust 28, 2016