Kulturkombinat

Ce fel de muzică se ascultă la Kulturhaus?

Ce fel de muzică se ascultă la Kulturhaus?

Pentru că este un club nou nouț, sunt necesare câteva precizări în acest sens. La etaj (Festhalle – Sala de festivități în traducere) se ascultă în general  rock indie, pop indie, rockabilly, new wave, alternative, progressive, pop rock. Concertele live ce au loc aici se înscriu în general în acest stil dar pot exista și excepții. Pentru că sprijinim cu toate puterile dezvoltarea culturilor alternative și label-urilor independente, vor avea loc la Kulturhaus și evenimente ce aparțin acestor genuri (vezi butonul „culturi alternative” de pe site).

La subsol (Klubhalle – nu mai este nevoie de nici o traducere) se ascultă alternative, punk rock, hard rock, progressive, post rock, balkan, burlesque, folk rock, 90’s classics, funk, all time favorits, charts, reggae, funk, classics. Programul muzical abordat la subsol nu va suferi modificări în funcție de ziua săptămânii. De stabilitate, continuitate și predictibilitate este nevoie în ziua de astăzi. Așa că veți putea fi siguri că muzica de la subsol rămâne în principal aceeași (ca gen, și nu ca repetitivitate). Vor fi DJ-i rezidenți diferiți dar linia rămâne constantă. Ordinea pieselor și playlist-urile desigur nu vor fi aceleași.

Kulturhaus s-a construit pe „mormântul” vechiului club Twice. Drept pentru care nici stilul muzical abordat de Kulturhaus n-are nici o legătură cu cel pe care îl avea „bătrânul” Twice. Această precizare a fost necesară pentru a nu confuziona cetățenii bine intenționați ce au fost crunt dezamăgiți săptămâna trecută la „preview session” când au constatat că au nimerit în complet alt loc decât îl știau ei din anii trecuți.

Comentarii articol

commentarii

Apasa pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016