Kulturkombinat

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 10 – Neon Splash Party

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 10 – Neon Splash Party

În sfârşit s-a terminat cu veşnicul negru! În Berlin lumea poartă culori. Fosforescente. Sub orice formă. Cum? Păi ce făceaţi cu cea mai mare plăcere în copilărie? Corect. Mâzgăleli cu creta, apă, acuarele până când rezultatul era „ceva” frumos şi colorat. Pentru nostalgici există acum ocazia să retrăiască aceste momente în cadrul unui Neon Splash Party. Toată lumea se poate manifesta „artistic” şi se poate picta în cele mai diverse culori fosforescente, distractiv şi fără riscuri.

Este cel mai „murdar” trend, dar şi cel mai distractiv. Se impune o ţinută obligatorie: alb impecabil, pentru că motto-ul acestor petreceri este „Get your color!”. Toată lumea intră în club în alb imaculat, dar nimeni nu iese la fel de curat. Scopul? Fiecare petrecăreţ trebuie să poată fi observat în întunericul din încăpere. Prin dans, îmbrăţişări, sau prin simpla deplasare, culorile şi picturile se transferă de la unul la altul. Pe măsură ce timpul trece, hainele devin din ce in ce mai colorate şi luminează spectaculos. Culorile folosite nu sunt toxice, şi se curăţă printr-o simplă spălare.

Punctul culminant al acestei atmosfere neobişnuite este o bătaie în masă, cu aceleaşi culori fosforescente. Cine nu este încă murdar, va deveni acum cu siguranţă foarte colorat. Fiecare primeşte un flacon care conţine o culoare fosforescentă, iar flacoanele încep să zboare, să nimerească aleatoriu în public, şi sunt aruncate mai departe până se golesc. Toate acestea pe ritmuri de muzică diverse, care să stimuleze şi mai mult voia bună – o combinaţie între cultura pop a anilor 80 şi muzica electronică modernă.
Această mozoleală în culori neon trezeşte copilul din orice petrecăreţ, mai ales atunci când la petreceri se adună găşti mari de prieteni. Însă nici necunoscuţii nu sunt scutiţi de raţia lor de vopsea!

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016