Kulturkombinat

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 17 – „Mystic Mixer Market”

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 17 – „Mystic Mixer Market”

Unde poţi găsi magia shoppingului în Berlin? Pentru doar 1 euro intrarea, o găseşti la Voodoo Market, petrecerea combinată cu târg organizată lunar. Un euro te introduce automat într-o tombolă de la care cei norocoşi pot pleca acasă cu tot felul de lucruri, de la reviste până la accesorii de modă. Douăzeci de artişţi din domenii diferite au fost selecţionaţi cu atenţie pentru „nu doar un târg vintage”.

Oryanne Dufour a început proiectul Voodoo Market în septembrie anul trecut şi este acum într-u parteneriat cu Maria Zieman, împreună făcând evenimentul o experienţă unică în Berlin.

„Scopul nostru principal nu este doar de a prezenta DIY (do it yourself), designeri underground sau bloggeri de modă ci câte puţin din toate. Aşa că este vorba despre a aduce la un loc oameni care nu s-ar întâlni cu alte ocazii, de a forma o comunitate de persoane creative şi eclectice” spune Dufour.

Pentru Dufour, vânzătorii lor de vintage „petrec mult timp căutând hainele sau accesoriile perfecte. Au ochiul şi intuiţia formate pentru vintage şi le oferă oamenilor cele mai bune selecţii posibile. Vezi tu, ca să găseşti lucruri vintage şi să faci selecţia potrivită e nevoie de abilităţi creative speciale”.

Este uşor de observat diferenţa dintre Flohmarkt, unde obiectele nu se potrivesc între, şi Voodoo Market unde fiecare piesă este aleasă cu atenţie.
De asemenea, DJ-ii fac o atmosferă minunată, incomparabilă cu cea de la Flohmarkt; oamenii se plimbă peste tot, observă standurile, vorbesc cu artiştii şi socializează.

Dacă vii cu părul cam sălbatic la târg, îl poţi tunde mulţumită stiliştilor de la Persona Non Grata. Sau ai putea chiar să îţi faci pe loc un tatuaj de la studioul AKA. Workshopul de rujuri de la ETSY te pregăteşte întru totul pentru o seară în oraş în Berlin.

Daca ai terminat, cea mai bună alegere să te relaxezi ar fi o porţie de Grillfood – carnivoră sau vegetariană, depinde de ce ţi se potriveşte.

Aşa că fii o preoteasă a modei, nu o pernă umană de ace şi vizitează următorul Voodoo Market. Intră şi pe pagina lor de Facebook şi minunează-te!

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016