Kulturkombinat

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 19 – YOU

„Povestiri despre Berlin”: Episodul 19 – YOU

Tot timpul au loc evenimente şi expoziţii şi târguri pentru tineret, cu tineret. La un moment dat, chiar tineretul devine exponat, şi asta în cadrul târgului anual YOU. Din 2008, YOU se prezintă ca un barometru al trendurilor berlineze în ceea ce priveşte distracţia şi vocaţia şi uimeşte participanţii tineri printr-un mix de muzică, sport, lifestyle şi educaţie. Prin cele patru segmente egale sunt prezentate şi expuse optim toate interesele tinerilor. YOU este cea mai mare expoziţie cu şi pentru tineri din Europa, atingând cifra record de 170 de expozanţi, pe o suprafaţă de 35.000m². YOU pune la dispoziţie, pe lângă prezenţa multor branduri, şi o platformă pentru consiliere şi orientare, care se implică pentru tineri.

Pentru tineri se pun la dispoziţie aproximativ 100 de companii şi parteneri din industrie, comerţ şi meşteşuguri care sa îi informeze despre formarea lor profesională. Există de asemenea posibilitatea de a exersa speech-uri şi expuneri de idei în faţa unor persoane avizate, sau de a participa la discuţii şi workshop-uri pe teme conexe. Sub deviza „Participă, atinge, încearcă”, tinerii sunt încurajaţi să testeze lucruri, care poate că în viaţa de zi cu zi nu le sunt chiar uşor accesibile.

Conlucrarea strânsă între Berlin şi vizita unor personalităţi în cadrul YOU fac ca acest eveniment să fie cel mai mare de acest gen. Tinerii sunt atraşi cu tot soiul de tombole şi concursuri cu premii (premii substanţiale, de calitate), într-un cadru care se apropie de ei prin muzica bună, mâncare şi băutura la discreţie, şi activităţi deosebite pe care le pot încerca şi practica la YOU gratuit.

Mai multe informaţii despre eveniment, şi clipuri cu şi despre diversele activităţi poţi găsi dând click pe acest link.

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016