Kulturkombinat

COLECŢIA DE OAMENI KULTURHAUS – Popescu Adriana

COLECŢIA DE OAMENI KULTURHAUS – Popescu Adriana

Sunt studentă în anul întâi, ASE-Comerț și îmi place să îmi bag nasul peste tot. Am început cu Advice Students România și s-au ales cu mine drept copywriter exec. De un an și un pic mi-am făct blog (http://leatherandlace13.wordpress.com/), unde scriu în special despre fashion, cărți și am o secțiune specială numită Jurnal din București unde postez despre evenimente și lucuri care mi se întâmplă în micul Paris.1. De ce îţi place Kulturhaus?

Pentru că e altceva. Pentru că e un loc în care vezi oameni și oameni. Pentru muzică și atmosferă. Pentru când modifici coregrafia ca să-ți faci loc în mulțime.

2. Fă o scurtă poveste folosind cuvintele: combinat, paznic, baie, bere, sus sau jos?

Și a plecat de acasă pus pe combinat, singur pentru prima dată. ”Îmi bag picioarele în ea de sesiune, nimeni nu petrece, da’ toți se dau mari pe Facebook că nu învață. Tocilarii!” și-a zis în timp ce cobora scările. Stătea la 9, dar liftul era mereu defect. Paznicul l-a primit cu o privire sfedelitoare și i-a pus ștampila urmărindu-i reacțiile. ”Urăsc că am 21 și arăt de 17!”. Noaptea în Kultur începe cu o vizită la baie, după care îți iei o bere, un fel de lege nescrisă pe care nici el nu a încălcat-o vreodată și de care abia acum își dădea seama ”Ai mult timp să reflectezi când nu ești cu prietenii.” Și atunci a văzut-o, pentru o secundă, cu părul roșcat și chip prietenos, un fel de Scufiță, ea nu era din povestea asta și lui îi plăcea. În clipa următoare dispăruse, dar el avea imaginea ei impregnată pe retină. Problema era una singură: unde se dusese? Sus sau jos?

3. Pe ce piesă ai fugi de la baie ca sa dansezi cu prietenii tăi?
Swedish House Mafia – One

4. Cum le-ai explica părinţilor ce înseamnă Kulturhaus?

E un fel de petrecere la cineva acasă. Cineva cu o casă mare. Care are și bar și barmani și muzică dinaia…de nu te lasă să stai jos. Și acolo vin mulți, nu se știu între ei, e ca o petrecere în cartier, cu ușile deschise. Intră cine vrea, rămâne cine poate. Băutura e aproape gratis, te îmbraci cum vrei, fără să îți rupi gâtul pe tocuri sau să te sufoci în rochii mulate, de enșpe mii de milioane.

5. Pune o întrebare pentru următorul personaj din Kulturhaus – Seria de oameni
Ce lucru făcut în Kultur regreți cel mai mult?

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016