Kulturkombinat

COLECŢIA DE OAMENI KULTURHAUS – George Stoica

COLECŢIA DE OAMENI KULTURHAUS – George Stoica

Dacă v-aţi gândit vreodată să-l cunoaşteţi/urmăriţi/stalk-uiţi pe omul din spatele conturilor de internet ale Kulturhaus, The Silver Church Club şi Turbohalle, asta e una dintre acele ocazii în care mă vedeţi la lucru. Un tip simpatic, iubitor de frumos şi fan bufniţe, cu o grămadă de prieteni simpatici şi aproape mai celebri decât mine (nu prea-mi place mie lumina reflectoarelor, m-am convins recent), puţin ciudat pentru că fiecare dintre noi are o ciudăţenie proprie, un om căruia îi place online-ul şi cam tot ce mişună interesant prin el. Pe lângă internet, îmi mai plac următoarele: muzica bună (acum, când scriu, ascult Gorillaz – Demon Days, să fie bine), scurt-metrajele, fotografia, serialele (de la Doctor Who până la New Girl e doar un singur click), filmele lui Hayao Myiazaki şi o grămadă de alte chestiuni care mă cuceresc aproape în fiecare zi şi care mă definesc ca o persoană puţin timidă şi pot fi exprimate în .gif-uri ca acesta timid de mai jos:

Mai multe poate spun la o bere sau două sau la o cafea şi când ne vedem pe la concerte, ori Silver Church, ori Kulturhaus, ori Turbohalle, altfel nu prea dau din casă. Prefer filozofia întâlnirilor faţă în faţă pentru poveşti. Parcă e mai bine, nu-i aşa?

Şi acum întrebările:

1. De ce îţi place Kulturhaus?

Pentru că are „acel ceva” ce inspiră noutate în toată mulţimea de cluburi din România, iar acea noutate aduce mulţi oameni noi cu o grămadă de idei, care de care mai şugubeţe. Lucrând aici în echipa Kulturhaus mi-am dat seama de acest lucru, iar toate aceste lucruri reprezintă şi o provocare nouă, iar cu cât sunt mai provocat, cu atât mai bine. În altă ordine de idei îmi place pentru că e un loc perfect pentru tineretul în căutare de băutură ieftină şi de muzică demenţială, o combinaţie mai mult decât dorită.

2. Pe ce piesă ai fugi de la baie să dansezi cu prietenii tăi?

Acum îmi vin în minte o grămadă de piese pe care să mă bâţâi împreună cu gaşca, dar niciodată nu am încercat să mă legăn în contratimp pe ce se întâmplă în piesa de mai jos, aşa că aştept momentul:

3. Cum le-ai explica părinţilor ce înseamnă Kulturhaus?

„Mama, tata, m-am angajat într-un loc în care se bea şi se dansează iar la 5-6 dimineaţa se pleacă în grup după mâncare cu piept de pui, cartofi prăjiţi, cudetoate şi lipie. Ştiţi voi, un trai de viaţă [ne]sănătos. Partea bună e că mai rămân şi bani de a doua noapte în care se repetă procedura. Nu, eu aflu ce s-a întâmplat doar din poze, mama!”

Acestea fiind spuse, sunt bucuros de cunoştinţă. De fapt, dacă mă gândesc bine, am fost bucuros de cunoştinţă încă de la început, de când am creat paginile. Sper că a fost interesant ce am zis. La revedere :)

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016