Kulturkombinat

GROUPER – Aplicația de social drinking-dating.

GROUPER – Aplicația de social drinking-dating.

Grouper este o aplicație de smartphone deja populară în Statele Unite și de curând și în Londra. Prin intermediul ei, un tânăr user de pe această platformă alege o noapte de ieșit în club sau oriunde altundeva, alege încă doi prieteni cu care să petreacă acea seară iar Grouper intervine destul de plăcut. Aplicația asta alege un grup de alți 3 tineri de sex opus și astfel petrecerea nu mai are altceva de făcut decât să se întâmple. Adică, mai pe larg, dacă voi sunteți trei băieți puși pe distracție, Grouper vă va alege un grup de trei fete cu care să ieșiți. Băuturi, dans, voie bună și ce s-o mai întâmpla după, că doar sunt tineri responsabili sau așa par cei ce se înscriu pe astfel de site-uri. …Nu?

După cum se pare, ar merita botezată această aplicație ca un fel de Social Drink & Party With Friends sau un mini-grup social creat spontan. Care e lucrul bun care reiese din această idee? Desigur, socializarea și posibilitatea unor viitori prieteni și chiar și a unor relații de lungă durată. Se poate face acest lucru și fără aplicația respectivă? Normal, e același risc, dar pașii sunt cumva mai greoi, aici e nevoie numai de câteva tap-uri pe smartphone și… cam atât. De rest se ocupă abilitățile voastre de socializare.

Dacă vreți să știți cum funcționează aplicația, pentru că la noi nu este (încă) disponibilă, pe lângă site-ul oficial am găsit un video destul de explicativ.

Ce ziceți? V-ar plăcea ca această idee de aplicație să prindă și la noi? Ar fi un lucru bun? Aștept părerile voastre în comentariile de mai jos.

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016