Kulturkombinat

Loc de exprimare artistică: aici pe blog

Loc de exprimare artistică: aici pe blog

Am pus câteva idei cap la cap și am creat un blog colectiv numit Kulturkombinat.

Kultur, pentru ca are o legătură destul de puternică și vizibilă cu mult iubitul nostru club, Kulturul cel de toate zilele.

Kombinat, pentru că: 1) este un combinat, o uzină, un incubator de idei și 2) este un loc de combinat, socializat, vrăjit, îmbârligat, și prezentat în vederea unei asemenea acțiuni.

Colectiv, pentru că este deschis tuturor celor care doresc să se exprime aici, fără opreliști.

Blog, pentru că forma de exprimare este personală, neștiințifică, de la om la om, și desigur, foarte vizuală (adică sunt prezente multe poze, gif-uri, video-uri, ilustrații grafice, etc.).

Blogul nu este specializat pe un anumit domeniu, este foarte general, dar pentru a nu fi haos total am creat noi câteva categorii posibile, doar pentru a putea structura mai bine informația:

1) Kulturhaus. Aici intră cam tot ce poate avea legătură cu spațiul clubului, cu forma de organizare, cu decorația și programul,  evenimentele organizate în club. Tot aici există subcategoria „Voluntar de Kultur” sau „Kultur voluntar”, special concepută pentru informații tehnice cu privire la voluntariat și organizarea internă a voluntarilor.

2) LifeStyle. Aici ar intra tot ce este cool, face parte din viața de zi cu zi, recomandări de petrecere a timpului liber, cronici de film, recenzii de carte, idei de gastronomie (inclusiv rețete culinare sau vizite prin restaurante), muzică (tot ce poate avea legătură cu asta), modă, idei de shopping, etc.

3) Povești din București. Aici se încadrează toate poveștile posibile despre oameni, episoade comice sau triste din viața lor, învățături ale celor care au ceva de împărtășit lumii (în sensul evoluției), jurnale ca pe vremuri (flori, fete, filme și băieți), etc.

4) Povești din Berlin. Adică tot felul de lucruri care sunt cool prin Berlin. Și povestea din spatele lucrurilor. Pentru că avem corespondenți speciali de acolo care ne împărtășesc lucruri frumoase.

image Imagine din Mauerpark

5) Kombinat. La categoria asta intră tot ce are legătură cu socializarea dintre oameni, exprimarea gândurilor, emoțiilor sau stărilor sufletești, sfaturi psihologice, și bineînțeles o mini-platformă proprie de chat (este încă în lucru, dar va fi rapid gata de folosit).

Blogul Kulturkombinat este un loc de exprimare artistică sau creativă . Un incubator de idei, de proiecte, de planuri, de aspirații. Toți cei ce doresc să se exprime aici, să contribuie cu posturi, comentarii, idei, etc., sunt bineveniți să o facă.

Trimiteți-ne scrierile voastre (împreună cu poze, gif-uri, etc.), și noi le vom publica aici și le vom promova (inclusiv pe pagina oficială de Facebook Kulturhaus).

 

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016