Kulturkombinat

10 situații care apar în viața noastră de Valentine’s Day

10 situații care apar în viața noastră de Valentine’s Day

Se apropie. Nu, nu e un episod mult așteptat din serialul preferat sau săptămâna XXL de la Lidl în care porțiile de mâncare sunt mult mai mari decât de obicei. Și nu nici premiera vreunui film. Nu, e acea zi din an care pentru unii e doar 14 februarie iar pentru alții e prilej de iubire și de gesturi și de cadouri care mai de care mai costistitoare, nici unul la fel de valoros ca sentimentele care se poartă unul altuia. Sunt articole din reviste și ziare, sunt promoții la magazine și culori de roz și roșu care să-ți amintească acest lucru cu fiecare zi care se apropie. Sâmbătă, dragilor, este Valentine’s Day.

oSRcqJI

Știți situația aia. Când ea sau el se uită la tine cu drag și cu ochii mari, plini de iubire și-ți spune că nu trebuie neapărat să-i iei ceva de Valentine’s Day. Iubirea e totul. Mai gândește-te puțin. Concluzia e aceeași.

9UwcuTQ

Iar dacă îți spune tot cu drag că „Ziua asta nu contează deloc și noi ne iubim oricum!”

5W5DQNR

Unii oameni aleg să petreacă singuri Valentine’s Day. Fie că sunt deja singuri sau au fost cuplați o dată sau de mai multe ori, soluțiile sunt aceleași. Cât mai departe de cupluri și cât mai aproape de high-life-ul vieții de singuratic, în casă sau prin pub-uri sau la vreun meci, cum e acest băiat:

0qo8nMd

V-am mai zis, 14 februarie este una dintre cele mai costisitoare zile din an. Iar când o petreci singur, față de toți ceilalți cuplații din viața ta, situația arată în felul următor:

Ep5sCG9

Ar putea să te sune crush-ul pe care tu îl ai de mult timp. Tipul sau tipa de care te-ai îndrăgostit încă din școala generală. Să îți spună că se simte singur(ă) și că Valentine’s Day o să fie una dintre cele mai depresive zile din viața lui sau a ei. Moment în care tu ar trebui să faci așa:

XsvuanR

Sau te poți duce la petreceri (fie cluburi, nu zic care Kulturhaus sau Silver Church, fie pub-uri sau întâlniri aranjate de alți prieteni) și să încerci să vorbești cu alți single ca tine. Iar când încerci să vorbești cu alt single de Valentine’s Day…xn5btR5

Sau ar putea să te sune prietena ta cea mai bună și să îți spună că acum și-a dat seama că nu poate trăi fără tine și că ar trebui să fiți împreună după atâta amar și friend-zone din viața voastră. Gata, faptul e încheiat. Sunteți împreună. Moment în care…

WszWPoP

Și când îți spune că vrea să stați în casă, să vă uitați numai la American Horror Story (toate episoadele din toate sezoanele) și să mâncați numai prostii de sărbătoarea asta.

cLCnp9d

Un lucru e clar. Pe lângă cadouri, bomboane de ciocolată, seriale văzute, băuturi băute, aniversări sau certuri sau sentimente scoase la iveală în această zi importantă din an, Valentine’s Day nu ar trebui uitat pentru un singur lucru. E ziua în care se întâmplă cele mai multe…. Nu, dar mai bine nu spun. Mai bine pun tot un gif. La Mulți Ani!

firvZ4h

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016