Kulturkombinat

Colecția de tricouri Kulturhaus. Cum au apărut, de ce și de unde le poți cumpăra?

Colecția de tricouri Kulturhaus. Cum au apărut, de ce și de unde le poți cumpăra?

Acum câteva luni (mai exact pe 15 septembrie 2014) lansam o provocare pe pagina de Facebook oficială a Kulturhaus Bukarest. Fiecare om trebuia să înlocuiască un cuvânt sau o parte din titlul unei piese preferate cu un cuvânt ce ne interesa pe noi într-un plan de viitor. Normal că era vorba despre  cuvântul Kulturhaus, iar fanii noștri au fost incredibili. Nu ne așteptam la atâtea și atâtea răspunsuri din partea lor.

Noi am ales câteva răspunsuri reprezentative, le-am transformat în ceva vizual și le-am imprimat pe niște tricouri de care suntem foarte mândri. Au apărut deja prin club, purtate atât de către Silviu și Iulian cât și de cei ce s-au încumetat să le cumpere.

Acestea sunt primele modele. Deocamdată avem 4 mesaje imprimate pe tricouri, pe mai multe culori și pe diferite mărimi, depinde de măsurile fiecăruia, atât pentru fete cât și pentru băieți. Vă asigurăm că vor mai urma și alte modele și alte mesaje imprimate pe ele.

Tricourile se pot găsi în fiecare seară și noapte de funcționare a clubului nostru (de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22.00) în locurile unde vindem noi jetoane (atât la etaj cât și la parter) și se pot ahiziționa contra sumei de 25 de lei fiecare.

Mesajele de pe tricouri le puteți urmări și în următoarea sesiune foto deosebit de creativă (de nu știu unde a apărut și o frezie la noi pe birou și a fost mai mult decât utilă cauzei noastre). Paharul Kulturhaus și aspirina erau deja, mandarina la fel.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016