Kulturkombinat

Cum adaugi un articol pe blogul Kulturkombinat?

Cum adaugi un articol pe blogul Kulturkombinat?

De curând am introdus o nouă opţiune pentru minţile creative ale celor ce susţin proiectul Kulturkombinat. De acum poţi adăuga chiar tu un articol pe blog în doar câţiva paşi simpli. În continuare vă vom prezenta modalitatea simplă de a adăuga un articol pe blogul Kulturkombinat.

Din meniul principal selectează butonul Utilizator apoi Înregistrare. Vei fi direcţionat către pagina Creează cont unde va trebui să alegi un Username, o parolă si un email valid pentru confirmarea contului înregistrat. Iţi poţi alege o poză de profil sau dacă eşti utilizator WordPress, acesta va fi preluat automat.

La final trebuie sa răspunzi la o simpla întrebare „Ce formă are logo-ul Kulturhaus?” şi să apeşi butonul de înregistrare. În cel mai scurt timp unul dintre editorii noştri va valida contul iar tu vei primi un email de confirmare în care automat vor fi incluse si datele de logare.

inregistare1

 

Din acest moment te poţi autentifica in Panoul de comandă al blogului Kulturkombinat din meniul principal, butonul Utilizator apoi Autentificare. Tot de aici poţi reseta parola contului tău.

inregistare5

Odată autentificat poţi adăuga primul tău articol pe blogul Kulturkombinat. Nu uita să adaugi o imagine principală (cea care va apărea la începutul articolului) un titlu sugestiv, sa-i atribui o categorie, tag-uri corespunzătoare si un conţinut adecvat. La final încarcă imagini pentru articolul tău pe una din platformele de photo sharing (aici sau aici) şi ataşează link-urile.

inregistare3

Un editor Kulturkombinat va citi articolul tău şi îl va publica in cel mai scurt timp. Ve fi anunțat printr-un email de acest eveniment şi între timp poţi accesa Panoul tău de control pentru a verifica status-ul articolului tău până la publicarea lui pe blog.

inregistare4

 

Poţi verifica şi varianta VIDEO mai jos

creaza-cont-buton

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016