Kulturkombinat

Neața? 10 ceasuri cu alarmă creative.

Neața? 10 ceasuri cu alarmă creative.

Pe principiul că nimănui nu îi face plăcere sa se trezească de dimineață, producătorii de ceasuri au venit cu soluții creative care să te dea jos din pat. În timp ce unii preferă recompense, ca o bucățică de ciocolată pe noptieră, alții au nevoie de o abordare mai puțin convențională. Ce te-a ținut treaz toată noaptea? Nu mai contează!Important este cum ajungi iar cu picioarele pe pamânt. Iată câteva ceasuri alarmă care te țin departe de butonul Snooze!

1. De-a v-aţi ascunselea. Clocky.
Ce face Clocky? În momentul în care ai apăsat pe Snooze, sare de pe noptieră şi începe să se mişte pe podea. Simpatic şi inteligent, scoate sunete asemănătoare cu cele ale unui roboţel şi pare că se ascunde de tine. Cu siguranţă îţi fuge somnul în timp ce îţi cauţi pet-ul sub pat.

Clocky

2. Rochet Launcher
3-2-1 lansare!În fiecare dimineaţă vei auzi numărătoarea inversă. Exact în secunda următoare, ceasul lansează o rachetă în camera ta. Singura modalitate prin care poţi opri alarma este localizând racheta şi punând-o înapoi pe platforma de lansare. Decolezi din pat?

Rocket

3. Danger Bomb
Vrei să îţi începi ziua în acţiune? Dezamorsarea unei bombe îţi garantează nivelul de andrenalină necesar. Danger Bomb emite zgomote până deconectezi firele în ordinea corectă, respectând pattern-ul luminos. Poţi fi supererou salvându-ţi ziua de eventualele întârzieri.

Bomb

4. Kuku. Sau un cucurigu în varianta hi-tech.
Un gadget drăguţ, un alt mod de a experimenta trezitul la ţară. La ora setată de tine, Kuku începe să cotcodăcească şi cinci ouă micuţe sunt aruncate într-un coş. Reintroduci ouăle şi ieşi zâmbind din casă în aglomeraţia urbană.

kuku

5. Porcuşorul Wake’n Bakon
Dacă sarcinile din ziua respectivă nu te motivează să îţi întrerupi somnul, poate mirosul de bacon prăjit funcţionează ca un stimul mai eficient. Cu zece minute înainte de a te trezi, porcuşorul Wake’n Bakon începe să gătească felia congelată de şuncă pe care ai depozitat-o seara. Cei care iubesc cafeaua pot alege varianta Teasmade, un ceas dotat cu un emiţător de miros. Suntem curioşi dacă s-a inventat un meniu şi pentru vegetarieni.

bacon

6. Sub Morning
Funcţionează plecând de la premisa că, odată ajuns la baie, eşti deja sub duş, deci ziua ta a început oficial. Sub Morning nu pare să aibă nevoie de prea multe instrucţiuni legate de felul în care poate fi oprit. Pur și simplu îl scufunzi sub apă.

submarine

7. Dumbell Alarm Clock
Nu te transformă într-o persoană sportivă, dar măcar se asigură că îţi începi ziua într-un mod sănătos. Faci minimum treizeci de repetări, după care rămâne la alegerea ta dacă mai treci şi pe la sală.

weight

8. ALARM Clock
O perspectivă cam sumbră, dar dacă primul lucru pe care îl vezi atunci cand te trezești este timpul rămas din viată, ai două variante. Depinde de gradul tău de optimism dacă alegi să profiți de fiecare minut sau te culci la loc.

lifespan

9. Timpul înseamnă bani
Mai jos găsiți doua variante de ceasuri care te toacă de bani. Money Shreding face acest lucru la propriu. Mai exact, dacă nu reacţionezi la timp să îl opreşti, iţi franjurează bancnota.Cât de valoroasă? Depinde cât de curajos esti. SnuzNluz face cam acelasi lucru. Se conectează prin wi-fi la contul bancar şi donează unei organizaţii o anumită suma de bani pentru fiecare snooze.

money

10. Chirp Alarm Clock
Toate alarmele de mai sus pot funcţiona pentru tine, dar aceasta este potrivită atunci când dormi cu cineva. Chirp Alarm vibrează sub perna ta până te trezeşti şi pui cip-ul în aparat.

chirp-alarm-clock

Tradiţional sau ultramodern, nimeni nu îşi iubeşte ceasul deşteptător. Dar, dacă ai ratat cursuri sau întâlniri de dimineaţă, atunci ai putea lua în calcul un ceas pe care să îl urăşti.

Un articol trimis de Florina Nadaban.

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016