Kulturkombinat

CONCURS: Desenează pe un tricou Kulturhaus și poți câștiga un abonament la Electric Castle

CONCURS: Desenează pe un tricou Kulturhaus și poți câștiga un abonament la Electric Castle

UPDATE: În urma tragerii la sorți, câștigătorii concursului au fost anunțați. Aceștia sunt: festivalfashion_ro și petremihai. Vă rugăm să verificați mesajele private pe care le-ați primit pe conturile voastre de Instagram pentru a confirma vestea cea mare. Felicitări și ne vedem la Electric Castle!

Urmează în rândurile de mai jos un concurs cu niște premii deosebit de interesante. Este vorba despre niște abonamente la unul dintre cele mai importante festivaluri din țară, Electric Castle, ce are loc între 25 și 28 iunie 2015 la Castelul Banffy de lângă Cluj. Cine și-a dorit până acum să vadă în 4 zile de festival trupe precum Prodigy, Parov Stelar Band, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Rudimental și multe altele (the lineup is so friggin’ good this year!), are șansa să câștige biletele noastre. Evenimentul de pe Facebook îți poate oferi și mai multe informații.

Ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs?

1. Să descărcați această imagine de mai jos, modelul unui tricou alb, fără nimic pe el.

Click pe imagine pentru a putea descărca modelul de tricou.

tshirt mockup kulturhaus

2. Pe acest model blank vă puneți în aplicare imaginația și creativitatea și desenați/mâzgăliți/scrieți ce vreți voi în așa fel încât să vă simțiți ca un adevărat designer de tricouri Kulturhaus.

3. Fiți cât mai creativi, puteți desena și scrie orice are legătură cu spiritul și atitudinea urbană și creativă Kulturkombinat, Electric Castle sau Kulturhaus, puteți fi inspirați de citate, versuri, petreceri, animale inventate sau nu, concerte, muzică, prietenie, până la orice vă vine în cap ca fiind artistic. Să vă placă mai ales vouă, pentru că la un moment dat s-ar putea să-l purtați, fiind câștigătorul concursului.

4. Puteți folosi programe de editare și ilustrare, de la Photoshop, Illustrator, GiMP, chiar și Paint dacă vă descurcați cum trebuie în paint. Puteți printa șablonul pe o foaie de hârtie și desenați cu creionul, pixul, pensula sau cărbunele. Apoi îi faceți o poză.

5. Încărcați modelele voastre de tricouri pe contul vostru de Instagram, folosind hashtag-ul #kulturdesignEC. Le puteți încărca de pe mobil, le puteți fotografia în cazul în care le printați, numai să fie pe contul vostru Instagram, să le putem monitoriza cum trebuie.

6. Toate conturile care participă cu câte un design care include hashtag-ul #kulturdesignEC vor fi incluse în concurs, o singură recomandare avem: să păstrăm limitele decenței în mesaje sau desene.

7. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 19 iunie, la ora 12.00 pm. Vor fi 2 câștigători a câte două abonamente la festival. Fiți foarte atenți și cu ochii pe acest articol (vom anunța numele într-un Update) și pe conturile voastre de Instagram în zilele respective, veți primi un mesaj privat în cazul în care ați câștigat.

8. Ai ocazia să devii designer de tricouri Kulturhaus dacă modelul creat de tine ne va atrage atenția. Mesajul/desenul/culorile alese sunt criterii care ne vor pune admirația la încercare. Recompensa va fi una pe măsură. :)

Mult succes!

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016