Kulturkombinat

CONCURS: Vrei 2 bilete la concertul Robbie Williams? Convinge-ne să mergem!

CONCURS: Vrei 2 bilete la concertul Robbie Williams? Convinge-ne să mergem!

UPDATE: A fost o jurizare strânsă, să știți, multe dintre mesajele trimise de voi au fost excelente, iar dacă am fi avut mai multe bilete la dispoziție ar fi fost mai mulți câștigători. Dar iată că am ajuns la momentul anunțului.  Câștigătorul convingătorul celor două bilete la concertul Robbie Williams este Gabriela Teodora Vatafu. Felicitări!

Avem 2 bilete pentru concertul de vineri, 17 iulie, din Piața Constituției, cel al lui Robbie Williams. Un artist foarte cunoscut în lumea largă despre care e foarte greu să nu fi auzit deja că există. Un tip care încă nu ne-a călcat pragul țării până acum, nu a confundat încă Budapesta cu Bucaresta (dar a făcut asta cu Belgrad), toate bune și frumoase (și la vară cald). Din ce am aflat până acum, planul e așa: pentru marele eveniment ne pregătește piese vechi și celebre, așa-numitele Greatest Hits (Let Me Entertain You, Angels, Come Undone, Me And My Monkey sunt doar câteva din preferatele noastre…) cât și sound-ul ăla jazzy care în ultimul timp ne-a făcut praf de emoție ascultându-l.

Toată lumea bună merge la acest concert. Și pe lângă toată lumea bună, mai vrea să meargă chiar toată lumea care a prins bilet. Vrem să mergem și noi, dar pentru că suntem mai alintați (de fapt doar așa vrem să părem, de dragul concursului), am vrea să fim convinși să mergem. De ce am vrea să mergem? De ce vrei tu să ne iei la concert? Ce o să vedem noi acolo așa de interesant?

Scrie-ne într-un comentariu la acest articol de ce vrei să ne iei cu tine la concertul Robbie Williams de vineri seară și noi vom premia cel mai convingător comentator. Nu, pe bune, chiar cel mai convingător om care ne spune de ce ar trebui să fim și noi vineri seară acolo, în fața scenei, câștigă biletele de la noi. Așa că folosiți-vă din plin creativitatea și spune-ne de ce am vrea să facem asta. Suntem 5 oameni aici la birourile Kulturhaus, așa că voturi decisive chiar vor fi de ajuns. Joi, la ora 14.00, în miez de zi, anunțăm câștigătorul celor două bilete. Aici, într-un update la articol cât și cu un reply comentariului câștigător. 

Mult succes!

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016