Kulturkombinat

#CEAICUNOI ÎN ORAȘ: Răcoare și plimbare de la Kulturhaus

#CEAICUNOI ÎN ORAȘ: Răcoare și plimbare de la Kulturhaus

Pe o căldură atât de mare încât chiar și glumele cele mai bune despre căldură sunt transpirate, noi am hotărât să facem răcoare și să v-o dăruim. „Dacă nu e, atunci facem!” e deviza celei de-a treia ediții de #ceaicunoi. Este vorba despre o idee simplă care ne-a venit în timp ce gradele de-afară ne luau de cap și singurele lucruri care ne puteau face să trecem peste erau niște limonade făcute de colegul nostru Claudiu. Hai să facem în felul următor:

ceaicunoiinoras2

Relaxare într-o grădină amenajată de echipa noastră în incinta clubului, afară, dar cu umbră și aer curat. Pentru vizitatori avem limonadă rece, bună și gustoasă din partea casei și răcoare cât cuprinde, un lucru foarte important pentru desfășurarea acestui eveniment. Veniți cu aparate de fotografiat și cu telefoanele gata pregătite pentru poze, hashtag-ul oficial #ceaicunoi vă așteaptă să-l folosiți de nenumărate ori pe Instagram. Apoi, dacă tot ne-am strâns și am socializat timp de câteva ore bune aici la club, poate că ne-am și împrietenit, așa că vom pleca în grupuri mici sau mari către o plimbare. Exact, voi alături de noi, echipa Kulturhaus Bukarest, atât călare cât și pe jos. Călare pe biciclete, trotinete, skate-uri, role, pe jos cu ajutorul pașilor proprii.

Ne strângem aici, la Kulturhaus (Strada Sf. Vineri nr. 4 pentru cine nu știe încă) începând cu ora 14.00. Intrarea este liberă, așa că să nu vă sfiiți să intrați. Mai ales că înăuntru, într-o grădină interioară (cei ce ne-au mai călcat pragul știu că acesta este situat între cele două garderobe, ei bine acest spațiu l-am amenajat ca pe un loc de socializare cu mese și canapele și alte decorațiuni care să-l facă din ce în ce mai plăcut ochilor). Atât noi cât și voluntarii de Kulturhaus vă așteptăm cu brațele deschise și cu limonadele reci și să știți că mai avem ceva pregătit pentru voi, tot la rece.

De la ora 14.00 până la ora 17.00 sau – depinde cât ne întindem la vorbe și cât de cald e afară – ora 18.00, noi vom sta pur și simplu la împrietenit și la răcorit. De ce nu am face asta, dacă de fiecare dată când scoatem puțin capul afară ne rotisăm?

De la ora 18.00 plecăm din club la plimbare și biciclit. Unii pe biciclete, pe pista special amenajată de pe Calea Victoriei, către Parcul Herăstrău, iar alții pe jos, tot pe Calea Victoriei. Ne vom opri și vom face poze, atât unii altora cât și lucrurilor de văzut prin oraș. Cred că vom face și unele dintre cele mai mari selfie-uri pe care le-a văzut vreodată Kulturhaus, pentru că de ce nu? În plan avem să-l aducem și pe omul cu capul Kulturhaus, așa că subiect pentru ședințe foto vom avea cu siguranță.

Până la cât stăm? După cum vrea și după cum poate fiecare. Important e ca într-o zi în care temperatura corpului cere chill, atunci să-i dăm chill! Iar cu cât suntem mai mulți, cu atât se va vedea că ne distrăm cel mai bine împreună.

Vă așteptăm sâmbătă. Mai multe detalii și planuri pe care le avem noi pentru sâmbătă puteți afla de pe pagina evenimentului și de pe pagina oficială de Facebook Kulturhaus Bukarest.

Comentarii articol

commentarii

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016