Kulturkombinat

Cum a fost standardizat mersul la curve

Cum a fost standardizat mersul la curve

Recunosc, am fost și eu la viața mea la curve. Doar așa să văd cum e pe acolo, din rațiuni științifice, că redactam o lucrare pe tema asta.

Chestia pare simplă la prima vedere, dar se complică mult pe parcurs. Apar următoarele probleme:

1) Unde sunt curvele? Nefiind bordeluri autorizate prin zonă, trebuie căutat cu perdea. Un salon de masaj, un anunț de Escort, un bar de striptease, un coleg cu o recomandare, un site specializat. Nu știi ce găsești acolo, dacă nu cumva cazi într-o ambuscadă și vei fi jefuit, sau îți iei o țeapă, sau vei fi ulterior șantajat cu violul (cum a pățit-o un amic), sau serviciul va fi absolut execrabil și n-ai la dispoziție OPC-ul să reclami treaba prost făcută.

2) Care este prețul? Neavând un meniu cu lista de prestații și prețul aferent, domnește haosul și aici. Există un preț fix sau se schimbă după oră și după fața clientului? Se poate negocia ca la piață sau deranjez cu insistența? Sau par sărac și sunt scos în șuturi pe ușă?

3) Care sunt serviciile de luat în calcul? Îmi spune ea ce face sau întreb eu? Și cum să întreb, să iau la rând enciclopedia de perversiuni și văd dacă pic pe ceva? Sau mă rezum la poziția misionarului? Și dacă fac un duș înainte nu par nespălat?

4) Plătesc înainte, conform zicalei din popor, sau după? Și  dacă ea îmi spune că n-am plătit, eu cum dovedesc contrariul?

5) Cât durează partida? Este cu pornit și oprit cronometrul cam ca la fiertul de ouă? Și dacă eu sunt în mijlocul acțiunii, mă opresc și gata sau am dreptul la prelungiri?

6) Există o sală de așteptare ca la doctor și se aplică principiul „primul venit, primul servit” sau e cu programare? Și când ies și mă întâlnesc cu următorul client, trebuie să-l salut sau mă fac că nu-l văd? Dar oare înaintea mea câți clienți o fi avut femeia pe ziua respectivă?

Cea mai mare problemă rămâne totuși teama de a fi țepuit sau de a intra în bucluc. Lipsa de siguranță adică. Ăsta este motivul pentru care lucrurile au încă dimensiuni rezonabile și nu au explodat în volum precum saloanele de jocuri care s-au înmulțit ca ciupercile.

Dar să vedem cum au rezolvat alții genul ăsta de probleme. Cu siguranța și standardizarea. De pildă în Germania, țara unde se produce Mercedesul, o culme a tehnologiei în ceea ce privește șurubul și piulița. Să luăm problemele pe rând:

1) Unde sunt curvele? La bordeluri, desigur. Că sunt legale. Oțel și sticlă, pe șase-opt etaje. Cu recepție la intrare, bodyguarzi, plan de evacuare în caz de incendiu și asistentă medicală în caz că e ceva. Cam toate arată la fel. Un salon central, băuturi răcoritoare și cafea din partea casei. Toți bărbații se dezbracă la vestiar și primesc un halat de baie și șlapi albaștri de plastic. Din rațiuni de curățenie. Toți încep astfel să semene între ei. Telefoanele mobile, cheile și banii se pun în seifuri speciale, să nu dispară. Fetele, dezbrăcate complet dar pe pantofi cu tocuri, se foiesc prin jur. În mod normal cam 50-70 la număr.

2) Care este prețul? Fix, în general 50-60€. Pachetul de bază. Toate femeile costă la fel, ca în comunism. Să nu iasă discuții. E afișat totul extrem de vizibil, nu ai cum să ratezi. Tot ce este extra costă câte 20€. Adică analul de pildă. Sau show-urile de orice fel. Nenegociabil. Când te apuci de treabă, știi exact cât ai de dat și ce ai de luat.

3) Lista de servicii este recitată de fiecare fată înainte de acțiune. Clar și explicit. Cu o voce monotonă, de parcă ar citi ziarul. Dușurile, cosmeticele, prosoapele și ce-o mai fi sunt din belșug și din partea casei. La fel și camerele de sport. Fiecare decorată în alt stil, pe alese.

4) Se plătește după. Dovadă de încredere, ca-n orice țară nordică. Te duci la seiful personal, scoți banii pe care-i datorezi, apoi te întorci în salonul central. Nu prea se lasă bacșiș ca la ospătar. Suma e sumă și gata, fără figuri suplimentare.

5) Cât durează treaba? Tariful de bază este pentru 30 de minute. Pe ceas, cu precizie germană. Nimeni nu te oprește din acțiune dar fiecare jumate de oră costă câte 50-60€. Ca la taxi.

6) Cam câți clienți a avut fata pe ziua respectivă înaintea ta? Aici lucrurile sunt extrem de triste. Într-o tură de opt-zece ore, respectiva are în medie cam 15 clienți. Cu vârfuri de câte 25 în zilele aglomerate, de pildă de sărbători. Exercițiu de imaginație: cum te simți când știi că ești al 21-lea pe ziua respectivă? Două-zeci-și -unu-de-bărbați au penetrat-o înaintea ta în aceeași zi. Groaznic. Totul este ca lucrul la bandă. Cu randament maxim, cu o cadență infernală. Capitalism pe pâine.

Asta este standardizarea a ceea ce normal nu poate fi standardizat.

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016