Kulturkombinat

Veganismul și iubirea împlinită

Veganismul și iubirea împlinită

Cei care au ratat găsirea unei partenere pe bază de Tinder, sentimente.ro sau agățatul prin cluburi (mă rog, mai mult hărțuitul sau ciupitul de fund decât o chestie cu randament cert), au la dispoziție o nouă nișă de piață: femeia vegană.

Să mă explic: există mai multe site-uri de matrimoniale exclusiv pentru vegani ( de exemplu Gleichklang.de în Germania). Conform unor sondaje inițiate de ei, 85% din singles își doresc un partener măcar vegetarian dacă nu vegan, dar în nici un caz mâncător de carne.

Și acum vine cheia întregului ansamblu: sunt aproximativ 3,5 femei heterosexuale vegane pentru un bărbat heterosexual vegan. Deci aici se ascunde potențialul.

Este chiar atât de mare sacrificiul necesar (prin schimbarea regimului alimentar) în numele unei iubiri fericite?

Desigur că nu. Ce nu facem noi pentru o relație împlinită? Ne tatuăm întreaga mână stângă (mânecă pentru specialiști), tragem maxim de fiare până ne facem cât un dulap cu ușile deschise, băgăm steroizi și efedrină până ne pocnește ficatul, purtăm blugi skinny strânși pe fund și pe organe la teniși roșii, ne lăsăm barbă și ne tragem freză hipsterită, mergem la toate evenimentele mondene pentru a fi remarcați de lume, ce mai, o ardem mega cool și interesant.

Și după atâta efort, nu putem s-o dăm pe Amaranth și brânză Tofu? Ei bine, putem.

Dar bărbatul respectiv trebuie să mai treacă de un hop: rușinea socială la care se expune. Bărbatul nu este considerat bărbat dacă la un grătar cu prietenii va mânca numai frigărui de legume și salată de Quinoa. Și adică va lăsa în farfurie „bunătățile” de tip mici, cârnați oltenești, ceafă de porc sau copane de pui stropite cu bere. Ăla nu e bărbat, e extraterestru sau femeie neajutorată.

Și atunci de ce naiba ne-am mai făcut brandul gros și mușchii de culturist dacă nu părem masculi feroce doar pentru că ne hrănim cu iarbă?

Ei, cine trece de obstacolul ăsta are paradisul deschis în fața lui: restul de 2,5 femei vegane fără partener, singure și în căutare de bărbați.

Și mai există un avantaj: pe nișa asta nu ne batem cu maneliștii cu Mercedesuri și mese rezervate permanent la cluburile de fițe. Ăia sunt considerați neinteresanți și grobieni, râgâind a usturoi și șaormă, deci excluși total și descalificați.

Comentarii articol

commentarii

Kulturkombinat

Mai mult in Kulturkombinat

color of feelings

Party People berlinez consumă vârtos droguri când iese în oraș

Adrian Soaitamartie 23, 2018
romantic

Dating 101: Cele 5 limbaje ale iubirii (No Bullshit)

Maria Constantindecembrie 12, 2017
awkward

Dating 101: The „awkward silence” strikes again

Maria Constantindecembrie 12, 2017
situatii penibile

Dating 101: 5 cele mai penibile situaţii la prima întâlnire

Maria Constantindecembrie 12, 2017
img_3093

Dilemele și dubla morală în cazul Legii Prostituției din Germania

Adrian Soaitaaprilie 24, 2017
kulturkombinat just friends

Just friends.

George Stoicaaugust 29, 2016